Træner uddannelse: Movement and Mobility

MOVEMENT AND MOBILITY TRÆNING, EN FUSION AF YOGA, KAMPSPORT, QI GONG, GYMNASTIK OG MENSENDIECK

 
main_short.jpg

Hvad er Movement And Mobility?

 

Movement And Mobility træner udannelse er en fusion af alle de ting, vi har trænet igennem mange år, hvilket har givet en dyb forståelse for kroppens indre balance. Træningen er udviklet af Mikael Tzunami med hjælp og sparring fra Mikael Kyneb og Martin Bonde Mogensen. Mikael Kyneb og Martin Bonde Mogensen er stiftere af Body All Mind.

 

Body All Mind tager udgangspunkt i at se mennesket 360 grader rundt

 

Træner uddannelsen har det samme udgangspunkt til dig og din krop. Vi tror på, at man kan selvbehandle mange af de skader og livstilssygdomme, der er kommet i den vestlige verden gennem de sidste 50 år. Det gøres ved at lære kroppen bedre at kende. Movement And Mobility (M:A:M) træner uddannelse fører dig på en rejse i selvindsigt, viden om kroppens anatomi, leddenes bevægelsesretninger, og hvordan du optimer funktionaliteten i dit bevægeapparat.

 
blu-grey.jpg

undervisning

 
 
 
 
 

MIKAEL TZUNAMI

Kropsterapeut uddannet ved Body SDS og har en baggrund som kickbokser på kampplan og som redskabsgymnast.

Mikael Kyneb

Er tidligere professionel cykelrytter, medstifter af Body All Mind kropsterapi og yogainstruktør.

Martin Bonde Mogensen

Er tidligere eliteløber, medstifter af Body All Mind kropsterapi og yogainstruktør.

 

Fælles for alle 3 er, at de i årevis har udviklet og blandet forskellige træningsformer i deres træning.
Mikael Tzunami har altid trænet og lagt stor vægt på udstrækning af kroppen efter træning, hvilket er meget vigtigt for kroppens “frihedsfølelse”.

 
 
green.jpg

Hvem henvender træner uddannelsen sig til?

 

M:A:M Movement and Mobility Trænings Uddannelsen henvender sig til alle, der gerne vil have en dybere forståelse for kroppens sammenhæng på det fysiske og mentale plan. Om du er nybegynder, yogainstruktør, løbetræner el.lign vil uddannelsen stadig komme med nye tilgange til, hvordan kroppen kan trænes for at komme gamle skader til livs.

Træner uddannelsen giver en stor forståelse for det, der hedder muskel/organ relationer, hvilket er en viden, der gør, vi kan tilrettelægge en træning, der har direkte indvirkning helt ind i kroppens organ system.

Denne viden gør, at træningen kan have en dybere påvirkning af spændinger og smerter i muskler og led, hvilket udover at give kroppen ægte styrke, også påvirker vores mentale og følelsesmæssige balance/robusthed.

Noget af det som belaster det moderne menneske mest er, at vi er blevet så intellektuelle, og lever for meget igennem vores hoved. Globalt vil stress i 2020 være den største sundhedstrussel.

Det der ofte skaber sygdommen/tilstanden er akkumuleret stress, som ophobes både fysisk og psykisk. Tilstanden sniger sig stille og roligt ind på det moderne menneske, så det ligger og lurer under radaren.

Når der hele tiden er stress tilstede i kroppen, vil vores immunsystem blive undertrykt, og det er ofte årsagen til, man får et lavt immunforsvar og dermed også mere hyppigt bliver syg, føler sig udkørt, eller sætter kroppen i en tilstand af metaltræthed.Vi tilbyder også en unik holistisk kropsterapeutisk Body All Mind uddannelse, hvor du vil begive dig ud på en indre dannelsesrejse.

 
 

Fotolia_185617492_M_1500.jpg
 

Hvad giver M:A:M Movement And Mobility trænings uddannelsen dig?

 
 

Movement And Mobility Uddannelsen giver dig en viden og en træning, der tager højde for denne belastning af det hele menneske. DET HELE DREJER SIG OM BEVIDSTHED.

Træner uddannelsen er på 100 lektioner lagt over 5 weekender. På den tid vil du lære at mestre M:A:M træningen basalt, så du selv kan undervise andre og udvikle deres viden og forståelse for, hvad ægte sundhed er rent træningsmæssigt.

På træner uddannelsen vil der være undervisning i basal anatomi og organlære, samt hvordan man igennem meridian systemet og muskel/organ relationer kan se, hvor ubalancerne sætter sig i kroppen.

Igennem træningen udvikler du en større forståelse for kroppen, som også har en indvirkning på vores egen identitet og accept af os selv som individer.

Åndedrættet er essentielt, derfor ligges der stor vægt på forståelsen og værdien af at have et bevidst åndedræt. Åndedrættet er et unikt redskab. Med bevidst fokus bliver du undervist i både at kunne viderebringe bevidstheden om det til dine kunder, men i høj grad også til dig selv, da det har en direkte indvirkning på kroppens autonome nervesystem. Stress, anspændthed, sygdom, skader etc. giver et belastet nervesystem. 

Kroppen lytter hele tiden efter, hvordan vi trækker vejret. Er åndedrættet overfladisk og ligger højt oppe i brystkassen, vil det påvirke aktivering af det sympatiske nervesystem. Det gør, at kroppen udsender stresshormoner til muskler og blodbanen. Trækker vi vejret dybt og roligt “ned” i maven, stimulerer vi det parasympatiske nervesystem, som udvider vores blodkar, afspænder muskler og leddene, og dermed udskilles lykkehormoner til hele kroppen og hjernen.

Styrken kommer herved indefra. Netop dette er meningen med M:A:M Movement and Mobility Træningen.

Træningen er både blid og udfordrende. Der arbejdes med yin/yang princippet i træningen, og det vi kalder kroppens ”glas mentalitet”. Den svaghed/styrke findes især i vores ankler og håndled. Det er yderst effektivt at træne og arbejde med. Det stimulerer alle kroppens 12 energibaner meget virkningsfuldt.

Movement And Mobility træningen kan altså forløse og åbne op for dybe traumer, som har ligget i kroppen igennem længere tid, uden vores bevidsthed har været opmærksom på det.

Der hvor kroppen ældnes først er i vores led og sener. Dvs skulder, hofte, knæ, albue, ankler etc. Træningen åbner op til de led samt øger blodtilførslen, nerve og energi gennemstrømningen.

 

Vores opfordring til dig er enkel og ligetil

 
 

Bliv en bedre udgave af sig selv. Mærk hvordan du ved hjælp af kort tids udøvelse af træningen kan mærke en tydelig fremgang;
få styrket dine led, muskler, dit åndedræt og din bevidsthed.

 
 

Målet med træner uddannelsen: Movement And Mobility er at øge din mentale og fysiske tilstand og velvære til et højere niveau.

 
blu-grey.jpg
 

DSC09685__2nd-edit.jpg

Praktisk info

 

15

Tusinde kroner

Uddannelses pris er 15.000 dkk

100

Timer uddannelse

20 timer uddannelse pr. modul.
Fredage fra 16.00 - 20.00
Lørdage fra 9.00 - 16.00
Søndage fra 9.30 - 16.00
Min. 10 timers hjemmetræning
til instruktør video

5

moduler
 

Modul 1    5. 6. 7. mar. 2020
Modul 2    26. 27. 28. mar. 2020
Modul 3     2. 3. 4. apr. 2020
Modul 4    30. apr. 1. 2. maj 2020
Modul 5    7. 8. 9. maj. 2020

 
 

NOR, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV