tilmelding til vores uddannelser

Nedenfor kan du løbende se vores liste af inspirerende og spændende uddannelser

Fotolia_170631053_L_1500d.jpg

cards_mam.jpg

M:A:M Trænings uddannelse - EFTERår 2019

NÆSTE HOLD STARTER 3. OKTOBER 2019

Glæd dig til et træningskursus hvor hele din krop, din vejrtrækning, din bevidsthed og din kropslige og mentale viden bliver boostet. Vi garanterer dig sved på panden, og tid til at lære dig at mestre M:A:M træningen basalt, så du kan undervise andre og udvikle deres viden og forståelse for, hvad ægte sundhed er træningsmæssigt.

Mikael Tzunami vil guide dig gennem 5 weekender med et nøje sammensat program tilrettelagt for dig, så du får det bedste ud af det. Den eneste forudsætning vi ønsker, du kommer med, er lysten til at åbne dig op for en større forståelse for kroppen og give dig selv plads til denne indvirkning på din egen forståelse og accept af dig som et helt menneske.

Uddannelsen bliver undervist på dansk


cards_bam.jpg

BODY ALL MIND UDDANNELSE

NÆSTE HOLD STARTER 30 APRIL 2020

Body All Mind, en unik holistisk kropsterapeut uddannelse. Vi gør, hvad vi kan for at uddanne dig til at blive den bedste behandler. Vi tror på det oldgamle begreb “Know Thyself”, og at du kun kan hjælpe og udvikle andre, hvis du kender dig selv. Når du begynder på kropsterapeut uddannelsen til Body All Mind­behandler, vil du derfor samtidig begive dig ud på en indre dannelsesrejse, hvor du gennem forskellige behandlingsmetoder møder nye dybder og sider af dig selv, som du vil arbejde med på forskellig vis i løbet af uddannelsen.

TILMELDING

Kontakt Mikael på 22 82 23 23 eller Martin på 51 16 18 16


cards_nakke.jpg

nakkekursus

6. DEC - 7 DEC 2019

Nakken er essentiel – og derfor kan det være vigtigt, at vi som body all mind kropsterapeuter anskuer nakken fra flere og forskellige vinkler.

Dette kursus henvender sig til dig, der tidligere har modtaget undervisning i frigørelse af nakkens led. Kurset handler ikke bare om at kunne frigøre en nakke, men også om, hvad det er, du oplever i nakken, imens du arbejder med nakken, og inden du igangsætter en eventuel nakkefrigørelse.


cards_osteo.jpg

osteopati kursus

-

Hos body all mind er det vigtigt, at vi kommer til at anskue behandlingen fra forskellige vinkle.

Osteopati arbejder grundlæggende også ud fra en holistisk tilgang som kropsterapien. Dog har Osteopati også den videnskabelige tilgang til behandlingen.

Dette kursus henvender sig til dig, der arbejder som behandler og ønsker mere indgående viden om osteopatiens analyseapparat og behandling- og manipulationssteknikker. Kurset vil tage udgangspunkt i observation, analyse, behandling og manipulation af lænden.


cards_breath.jpg

Åndedrættet

31 JAN - 1 FEB 2020

Åndedrættet fortæller meget om, hvad vi har oplevet og hvilke mønstre der afspejles i kroppen via åndedrættet.

På dette kursus lærer du at analysere åndedrættet, og hvordan du som behandler kan balancere og ændre dårlige mønstre til noget, der er sundt og giver styrken tilbage i krop og sind.


cards_spis.jpg

spis dig rask

24-25 FEBRUAR 2020

Den mad, vi spiser, har stor indflydelse på krop og sind. Uanset om din patient døjer med inflammation, hovedpiner, fordøjelsesproblemer, gigt, allergier, stress, livsstilsygdomme, hormonelle ubalancer eller kroniske smerter, er kosten en genvej til at rette op på problemerne.

Vil du vide, hvordan du kan inddrage kosten som en del af behandlingen?
Så er dette kursus for dig.


cards_gaven.jpg

gaven i maven

29-30 NOV 2019 eller 29-30 MAJ 2020

Gaven i maven er en behandlingsform, hvor du vil lære at teste kroppen for dens ubevidste stress. Den ubevidste stress dannes i barndommen, inden det 12-13 år, idet du i de tidligere år ikke har en bevidst bevidsthed til at takle hændelser og traumer.

Disse traumer kan komme til at sidde som en historie i din krop og ende med at føre til sygdom. De kan opleves som en følelse af, at leve livet i konstant underskud. Eller de kan dukke op som fysiske gener, der gang på gang vender tilbage uden at årsagen er tydelig eller til at forstå.