tilmelding til vores uddannelser

Nedenfor kan du løbende se vores liste af inspirerende og spændende uddannelser

Fotolia_170631053_L_1500d.jpg

cards_mam.jpg

M:A:M Trænings uddannelse - FOrår 2019

Torsdag d. 7. marts 2019 kl. 16:00 - lørdag d. 15. juni 2019 kl. 16:00
Glæd dig til et træningskursus hvor hele din krop, din vejrtrækning, din bevidsthed og din kropslige og mentale viden bliver boostet. Vi garanterer dig sved på panden, og tid til at lære dig at mestre M:A:M træningen basalt, så du kan undervise andre og udvikle deres viden og forståelse for, hvad ægte sundhed er træningsmæssigt.

Mikael Tzunami vil guide dig gennem 5 weekender med et nøje sammensat program tilrettelagt for dig, så du får det bedste ud af det. Den eneste forudsætning vi ønsker, du kommer med, er lysten til at åbne dig op for en større forståelse for kroppen og give dig selv plads til denne indvirkning på din egen forståelse og accept af dig som et helt menneske.

Uddannelsen bliver undervist på dansk


cards_bam.jpg

BODY ALL MIND UDDANNELSE

Body All Mind, en unik holistisk kropsterapeut uddannelse. Vi gør, hvad vi kan for at uddanne dig til at blive den bedste behandler. Vi tror på det oldgamle begreb “Know Thyself”, og at du kun kan hjælpe og udvikle andre, hvis du kender dig selv. Når du begynder på kropsterapeut uddannelsen til Body All Mind­behandler, vil du derfor samtidig begive dig ud på en indre dannelsesrejse, hvor du gennem forskellige behandlingsmetoder møder nye dybder og sider af dig selv, som du vil arbejde med på forskellig vis i løbet af uddannelsen.

TILMELDING

Kontakt Mikael på 22 82 23 23 eller Martin på 51 16 18 16