tilmelding til vores uddannelser

Nedenfor kan du løbende se vores liste af inspirerende og spændende uddannelser

Fotolia_170631053_L_1500d.jpg

cards_mam.jpg

M:A:M Trænings uddannelse - Efterår 2018

Fredag d. 7. September 2018 kl. 16:00 - søndag d. 2. december 2018 kl. 17:30
Glæd dig til et træningskursus hvor hele din krop, din vejrtrækning, din bevidsthed og din kropslige og mentale viden bliver boostet. Vi garanterer dig sved på panden, og tid til at lære dig at mestre M:A:M træningen basalt, så du kan undervise andre og udvikle deres viden og forståelse for, hvad ægte sundhed er træningsmæssigt.

Mikael Tzunami vil guide dig gennem 5 weekender med et nøje sammensat program tilrettelagt for dig, så du får det bedste ud af det. Den eneste forudsætning vi ønsker, du kommer med, er lysten til at åbne dig op for en større forståelse for kroppen og give dig selv plads til denne indvirkning på din egen forståelse og accept af dig som et helt menneske. 

Uddannelsen bliver undervist på dansk


cards_anatomi_2.jpg

Anatomi og fysiologi - MODUL 1

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Anatomi og fysiologi på en anden måde”, undervises der på dette modul i: celle og vævslære, de endokrine kirtler og nervesystemet. 

 


cards_anatomi_2.jpg

anatomi og fysiologi - modul 2

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Anatomi og fysiologi på en anden måde”, undervises der på dette modul i: hjerte/ kredsløb, immunforsvaret, nyre/urinveje og lunge/ luftveje.


cards_anatomi_2.jpg

Anatomi og fysiologi - modul 3

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Anatomi og fysiologi på en anden måde”, undervises der på dette modul i: fordøjelsessystemet, stofskiftet, vitaminer og mineraler og kønsorganerne.


cards_anatomi_2.jpg

Anatomi og fysiologi - modul 4

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Anatomi og fysiologi på en anden måde”, undervises der på dette modul i: bevægeapparatet og sanseorganerne.


cards_syg.jpg

Sygdomslære / patologi - modul 1

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Sygdomslære på en anden måde”, undervises der på dette modul i: almen sygdomslære, infektionssygdomme, allergiske lidelser, hjerte- og kredsløbssygdomme og blodsygdomme.


cards_syg.jpg

Sygdomslære / patologi - modul 2

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Sygdomslære på en anden måde”, undervises der på dette modul i: sygdomme i :respirations organerne, fordøjelses organerne, nyre- og urinvejene, og neurologiske og hormonelle sygdomme.


cards_syg.jpg

Sygdomslære / patologi - modul 3

Datoer følger
Med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bog, “Sygdomslære på en anden måde”, undervises der på dette modul i: sygdomme i: bryst- og kønsorganer, huden, bevægeapparatet, og psykiatriske sygdomme og psykosomatik.