gaven i maven

 
maven.jpg

gaven i maven

 

Gaven i maven er en behandlingsform, hvor du vil lære at teste kroppen for dens ubevidste stress. Den ubevidste stress dannes i barndommen, inden det 12-13 år, idet du i de tidligere år ikke har en bevidst bevidsthed til at takle hændelser og traumer.

Disse traumer kan komme til at sidde som en historie i din krop og ende med at føre til sygdom. De kan opleves som en følelse af, at leve livet i konstant underskud. Eller de kan dukke op som fysiske gener, der gang på gang vender tilbage uden at årsagen er tydelig eller til at forstå.

 

På dette 2 dages efteruddannelsesmodul får du

 
  • Grundlæggende viden om hvordan og hvor hændelser og traumer sætter sig i kroppen

  • Redskaber til at teste kroppen ved hjælp af kinesiologi (muskeltest), hvor det er intensionen at lære, hvordan vi kan spørge kroppen om alt.

  • Behandlingsbeskrivelser og metoder til, hvordan vi kan flytte hændelser og traumer fra maven op til hjertet. Hjertet som har styrken til at bevidstgøre dem og håndtere dem.

Det forventes, at du køber Gaven i maven Metodebog, så du er på forkant med behandlingsformen.

Behandling af dig af vil være en del af undervisningen, hvorfor du skal medbringe en skriftlig skodliste i 2 eksemplarer – se vejledning i bogen.

 
blu-grey.jpg

underviser

 
laura_gina_bw.jpg

Laura Juul og gina asbjerg

Gina Asbjerg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på både medicinske, reumatologiske og ortopædkirurgiske afdelinger. Hun har udviklet sin helt egen unikke behandlingspakke som består af kinesiologi, tankefeltsterapi, akupunktur og zoneterapi. Metoden, som hun praktiserer fra sin klinik, har fået navnet Gaven i maven. Gina Asbjerg har i mere end 30 år behandlet bl.a. Barnløshed, stress, nedsat immunforsvar, candida, muskelsmerter samt kræftpatienter.

green.jpg

Praktisk info

 

29-30 nov 2019
29-30 maj 2020

dato

18

LEKTIONER

Dette kursus svarer til 18 lektioners efteruddannelse

3900 kr

PRIS

 
 

STED

NOR, Hejrevej 30, 5. 2400 København NV

 
 

se alle vores andre kursus her

 
osteo_small.jpg

osteopati

cards_spisdig.jpg

spis dig rask

cards_resp.jpg

åndedrættet

cards_nakke.jpg

Nakkekursus

blu-grey.jpg