Åndedrættet

 
respiration.jpg

Åndedrættet

 

Åndedrættet fortæller meget om, hvad vi har oplevet og hvilke mønstre der afspejles i kroppen via åndedrættet.

På dette kursus lærer du at analysere åndedrættet, og hvordan du som behandler kan balancere og ændre dårlige mønstre til noget, der er sundt og giver styrken tilbage i krop og sind.

 

På dette 2 dages efteruddannelsesmodul får du:

 
  • Grundlæggende viden om åndedrættet 

  • Viden om symptomer og ubalancer i åndedrættet

  • Værktøjer og inspiration til nye måder at anskue din behandling og træning på fra et udgangspunkt, hvor det er vejrtrækningen, der viser hvor klienten/ eleven er.

  • Gennemgang af muskler med tilknytning til åndedrættet. Hvilke der kan trænes/strækkes for at stimulere vejrtrækningen.

  • Praktiske øvelser med vejrtræknings-teknikker, hvor du på egen krop vil opleve, hvad det vil sige at trække vejret korrekt - og også hvordan det føles, når vi trækker vejret forkert.

Hele kurset er sammensat for at give en større forståelse af, hvor effektivt og kraftfuldt det er, at integrere åndedrættet i din behandling og træning af klienter/elever i en terapeutisk sammenhæng.

 
blu-grey.jpg

underviser

 
 
tzunami.jpg

Mikael Tzunami

Mikael Tzunami er underviser på dette kursus, og han har bla selv fjernet sin astma som ung, og fik en stor viden omkring meditation og vejrtrækningen igennem kampsportens verden. Han boede for sig selv i mange år på Orø, og udviklede her nogle vejrtrækningsteknikker, han har taget med sig i sin nuværende undervisning som M:A:M træningsinstruktør.

 
green.jpg

Praktisk info

 

31 jan - 1 feb 2020

dato

18

LEKTIONER

Dette kursus svarer til 18 lektioners efteruddannelse

2800 kr

PRIS

 
 

STED

NOR, Hejrevej 30, 5. 2400 København NV

 
 

se alle vores andre kursus her

 
osteo_small.jpg

osteopati

cards_spisdig.jpg

spis dig rask

cards_ventre.jpg

gaven i maven

cards_nakke.jpg

Nakkekursus

blu-grey.jpg