HVAD ER KROPSTERAPI?

 
krops2.jpg
 

En sund sjæl bor i et sundt legeme

 

Kropsterapi er et effektivt værktøj til at få en dybere kontakt med egen krop, få en dybere forståelse af sig selv og dermed få det godt i både krop og sind.

Kropsterapi er en samlet betegnelse for på en professionel og terapeutisk måde at arbejde med kroppen og sindet. Kropsterapi indeholder en kombination af det mentale, det fysiske og det psykiske.  Den kropsterapeutiske verden byder på mange forskellige tilgange i form af mange forskellige behandlingsmetoder, og ordet kropsterapi dækker derfor bredt.

En dygtig terapeut har kæmpe stor indsigt i kroppens tilstande og hvordan disse afspejler sig i den følelsesmæssige og mentale trivsel. Derfor er der også meget psykisk arbejde forbundet med kropsterapi. Dette gør relationen mellem klient og behandler meget vigtig.

 

Hvad er B:A:M kropsterapi?

 

B:A:M er forkortelsen af Body All Mind kropsterapi.

Body All Mind kropsterapi kan ikke sammenlignes med massage – det er som ordet siger: terapi for kroppen. Vores psyke og fysiske krop hænger nøje sammen. Har du ondt i sindet sætter det sig som spændinger i kroppen og har du ondt i kroppen har det indvirkning på dit sind.

Body All Mind kropsterapi arbejder med både det psykiske og det fysiske spændinger der spænder ben for fri bevægelighed og et liv i balance.

Body All Mind kropsterapi arbejder med en kombination af mange effektive værktøjer hentet fra fysioterapien, zoneterapien, psykologien, osteopatien, de 5 elementer fra den kinesiske medicin og en dyb forståelse for nervesystemet, hjernens funktion kombineret med kroppen fysiske funktioner.

Body all mind behandlingerne fokuserer på kroppen i sin helhed. B:A:M kropsterapi behandlinger henvender sig derfor til dig der gerne vil mærke både fysisk og psykisk vitalitet.

 
blu-grey.jpg

Hvorfor er B:A:M kropsterapi godt?

 
 

Din krop er dit tempel og skal holdes vedlige hele livet igennem for at optimere din livskvalitet. Har din krop det godt, er der større sandsynlighed for, at du også har det godt. Vi kan ikke fornægte at krop og sind hænger uløseligt sammen. Og netop derfor er balancen mellem krop og sind altafgørende for din livskvalitet, din velvære, din sundhed og ikke mindst din evne til at være tilstede og nærværende i dit eget liv.

krops_sm3.jpg
 

Uanset hvilken problemstilling du kommer med, så vil kropsterapien kunne hjælpe med at finde vej ind til problemets rod. Årsagen til smerten eller ubalancen er nemlig ikke nødvendigvis den samme som selve smerten eller ubalancen. Når først kilden til problemet er fundet, så kan der også findes hjælp.

Dertil hjælper kropsterapien dig med at udvikle en langt større bevidsthed omkring dig selv, din krop og dine handle- og tankemønstre. Når du bliver mere bevidst om dig selv, vil du også være i stand til at skabe retning og stabilitet i dit eget liv, forebygge skavanker der er udtryk for ubalancer og på den måde hjælpe dig selv til at blive den bedste udgave af dig.

 
 
green.jpg

Hvordan foregår B:A:M kropsterapi?

 

Body All Mind kropsterapi fokuserer og behandler ikke kun på dine akutte symptomer og problemstillinger. I en B:A:M session zoomes der ind på problemets kerne, så kroppen kan genoprette balancen og komme tilbage i harmoni. Og netop derfor er samtale et væsentligt element i kropsterapien. Den giver terapeuten mulighed for at skræddersy et behandlingsforløb, som passer nøjagtigt til dig og dine behov.

En behandling foregår derfor i en kombination af en indledende samtale om dine udfordringer og problematikker efterfulgt af en behandling på en briks. Du ligger i undertøj og er altid dækket af et tæppe, så det er trygt og rart, og du kan slappe af.

 

En behandling varer typisk ca. 55 minutter

 

 Du vil derudover altid få råd og vejledning til, hvordan du får større bevidsthed og bedre kontakt til din krop, lærer at forstå kroppens signaler, og hvordan du fremadrettet forhindrer, at dine problematikker fortsætter eller opstår på ny.

 
 

krops1.jpg

Hvem går til  B:A:M kropsterapi?

 

Alle kan med stor fordel gå til en eller anden form for kropsterapi som en del af ens personlige pleje. Og flere og flere gør det, fordi de ved, at det er det, der skal til for at holde balancen i en hektisk, travl og krævende hverdag.

Mange kommer til B:A:M kropsterapi for at få hjælp til et fysisk problem. Det kan være smerter, skader eller spændinger. Men kropsterapi kan meget end det! Kropsterapi kan skabe forandringer i både krop og psyke på mange områder:

 

Typiske psykiske områder

 • Stress

 • Bekymringer og tankemylder

 • Sorg

 • Uro

 • Traumer

 • Angst

 • Udbrændthed

 • Depression

 • Søvnløshed

 Typiske fysiske områder

 • Smerter i kroppen

 • Rygproblemer

 • Muskelspændinger

 • Hovedpine og migræne     

 • Gigt

 • Nakke- og rygproblemer

 • Musearm

 • Piskesmæld

 • Fordøjelsesproblemer (forstoppelse, diarré mm.)

 • Tennisalbue

 • Sports- og arbejdsskader

 • Allergier og eksemer

 

Hvad kan jeg forvente at mærke,
når jeg har fået en B:A:M kropsterapi behandling?

 

Det kan variere utrolig meget fra person til person. Nogle føler en umiddelbar effekt og får en enorm smertelindring på blot én behandling, mens andre med ældre skavanker eller længerevarende ubalancer i kroppen får de bedste og mest varige resultater med et længere behandlingsforløb.

Langt de fleste, som får B:A:M kropsterapi, kan mærke en øget vitalitet og velvære. Ofte beskrives det som en dybere kontakt til kroppen med en øget indsigt og forståelse for den krop, de bor i.

krops_sm1.jpg
 
green.jpg

Hvilken kropsterapeut skal jeg vælge?

 

Relationen mellem klient og behandler er meget vigtig. Der skal skabes et trygt rum og det altafgørende for dig som klient er, at du føler dig mødt, set, hørt og på alle måder tryg.

Der skal skabes et rum, hvor der er plads til at give slip på det der har sat sig i kroppen.

Du kan i første omgang vælge en kropsterapeut ud fra anbefalinger eller ud fra, hvem du selv fornemmer vil være den bedste for dig udfra et foto, en profiltekst eller en telefonsamtale. Efter 1-2 behandlinger kan du alene eller sammen med din kropsterapeut reflektere over og vurdere, om det er den rigtige kropsterapeut for dig.

 

Her finder du vores certificerede terapeuter rundt om i landet

 
 

Drømmer du om selv at blive kropsterapeut?

Læs mere om vores uddannelsesmuligheder her

 
blu-grey.jpg
 
Gennem de sidste to-tre år, har jeg investeret intensivt i en endnu dybere lykke og indre balance. På trods af et utal af højt betalte terapeuter, clairvoyanter, meditations guruer, hypnoser, akupunktører, Reiki healing uddannelser, ture på Caminoen, metakognitiv gruppeforløb, 6 måneders pause fra arbejdsmarkedet, klassisk Body SDS, Amma’s spirituelle Ashram i Indien og jeg kunne oprigtig blive ved…, har den suverænt bedste og absolut mest givende terapeutiske behandlingsform været Body All Mind Behandling.

Aldrig har jeg prøvet noget så forløsende og ingen andre har før fået mig til at turde slippe kontrollen så fuldstændig hæmningsløst. En dybt begravet angst blev, sammen med svært tillidsskabende terapi, masseret til live, konfronteret, accepteret, bearbejdet og til sidst tilgivet. I al ydmyghed har jeg prøvet en del i livet, men troede ikke, det var muligt, at mærke mig selv, livet og en forløsning på det niveau, som Body All Mind behandlinger har givet mig.

Førhen anbefalede jeg ”blot”, at alle skulle opleve Caminoen én gang i livet. I dag anbefaler jeg, at du først og fremmest forærer dig selv en Body All Mind behandling, for derefter vil Caminoen, eller hvad end du brænder for at opleve, mærkes på et helt andet niveau og med en helt anden tilstedeværelse og fornyet livsenergi.
— Daniel Lafrenz, Commercial Director