En holistisk tilgang til dig

 

Hos Body All Mind har vi en holistisk tilgang til dig som menneske, og vi ønsker at udvide din opmærksomhed på, hvordan du kommer tættere på dit eget hele menneske. Med træningsformen M:A:M Movement And Mobility sætter vi fokus på, hvordan du gennem et større kendskab til fysikken, kroppens anatomi, og forskellige stilarter indenfor træningen, som yoga, kampsport, qi gong, gymnastik og mensendieck kan blive ført på en større rejse i selvindsigt og dermed lære din krop bedre at kende, optimere funktionaliteten i dit bevægeapparat og opnå en større selvindsigt.

 

Uddannelsesvideoer

 

Body All Mind uddannelse

M:A:M Movement and Mobility Trænings Uddannelse

Vores uddannelser

 
cards_bam.jpg

B:A:M UDDANNELSE

BODY ALL MIND KROPSTERAPEUT UDDANNELSE

cards_mam.jpg

M:A:M UDDANNELSE

MOVEMENT AND MOBILITY TRÆNINGS UDDANNELSE

 
 
Screen Shot 2018-01-30 at 11.50.32.png

Vores kurser

 

Filosofien hos Body All Mind er, at menneskets udvikling aldrig går i stå. Derfor kan vi som kropsterapeuter heller ikke tillade os at ”nøjes” med vores grunduddannelse. Vi har, som behandlere, brug for, at videreudvikle os.

Det betyder, at Body All Mind også tilbyder efteruddannelse. Ikke blot til Body All Minds egne terapeuter, men ligeså til andre uddannede kropsterapeuter, massører, fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer og lign. sundhedsfaglige relevante personer.

Body All Mind er tværfagligt baseret – mellem det etablerede og det komplementære behandlersystem. Derfor vil vores kursusprogram / efteruddannelsesprogram også indeholde kurser af 1 til 3 dages varighed, som vil henvende sig tværfagligt til flere målgrupper.

 
cards_osteo.jpg

osteopati kursus

HOS BODY ALL MIND ER DET VIGTIGT, AT VI KOMMER TIL AT ANSKUE BEHANDLINGEN FRA FORSKELLIGE VINKLE.

cards_resp.jpg

Åndedrættet

ÅNDEDRÆTTET FORTÆLLER MEGET OM, HVAD VI HAR OPLEVET OG HVILKE MØNSTRE DER AFSPEJLES I KROPPEN VIA ÅNDEDRÆTTET.

cards_spisdig.jpg

spis dig rask

SÅDAN STØTTER DU DINE PATIENTER.
DEN MAD, VI SPISER, HAR STOR INDFLYDELSE PÅ KROP OG SIND.

cards_nakke.jpg

Nakkekursus

NAKKEN ER ESSENTIEL – OG DERFOR KAN DET VÆRE VIGTIGT, AT VI SOM BODY ALL MIND KROPSTERAPEUTER ANSKUER NAKKEN FRA FLERE OG FORSKELLIGE VINKLER.

cards_ventre.jpg

gaven i maven

GAVEN I MAVEN ER EN BEHANDLINGSFORM, HVOR DU VIL LÆRE AT TESTE KROPPEN FOR DENS UBEVIDSTE STRESS.